Onze laatste vrijdag!

Soep van geroosterde spitskool met amandelcrumble. Volle ronde rijst met gebakken shitake, mungbonenstoofpotje met kokosmelk, wortel uit de oven, geconfijte venkel, gelakte aubergine met miso, tofukroketje, Oosterse salsa van koolrabi en paprika, krokantje van rijstnoedels. Bananentaart met crème van witte…

Het menu vandaag met als toetje vuur in de tuin!

Het menu vandaag met als toetje vuur in de tuin!

Koolrabi bietencarpaccio met tijm en geitenkaas. Cordon bleu van seitan en bloemkool, tomaten paprika fondue, gegrilde courgette, kamutsalade met gebakken aubergine en gemarineerde kastanjechampignons, groene linzen met rabarber. Crème brûlée of chocolademousse.

Dagmenu vrijdag 23 juni: Lunch, Dinner & Take away.

Gele gazpacho. Zoete aardappelfalafel van witte bonen, erwtenzalfje met munt, quinoa bulgurslaatje met citroen en warmoes, bloemkool en kerstomaten uit de oven, venkeltzatziki, salade van spitskool, appel en gedroogd fruit. Kersenfrangipanne met lichte yoghurtcrème.

Cooking Asian Style!

Cooking Asian Style!

Slaatje van waterkers, selder, radijs, umeappel en nori. Wok van warmoes, wortel, paprika en geconfijte rode ui, rijst met venkel, sinaas en vanille, spitskool met gember uit de oven, tempeh teryaki, krokante bloemkool zoetzuur, salade van komkommer, sojascheuten en mosterdblad….

We blijven heerlijk koken…

Rucola slaatje met aardbei, Pas de bleu en balsamico. Burger van rode bonen en bataat, gierst boekweit salade met koolrabi en rode ui, geblancheerde jonge prei met paprika dressing, bietjes uit de oven met rabarber, krokante oesterzwammen, waldorfslaatje, gemengd groen…

Onze menu vandaag!

Onze menu vandaag!

Tartaar van rode biet en komkommer, ruccola. Seitanescalope met tomaat, caponata van aubergine en courgette, risotto van granen met rode biet, langzaam gegaarde venkel, gestoofde spinazie, gemengde groene salade. Ananasmojito met kokosijs.

Menu op vrijdag 9 juni: Lunch, Dinner & Take away.

Broccoli soep met vleugje kokos en lente ui. Gado gado van champignon, spitskool, wortel, tofu en gekookt eitje, pindasaus, aardappelwedges, paprika gevuld met spinazie, tomaat en rijst, slaatje van rode kool met rabarber en komkommer, Asian salad met gebakken shitake….