Good food & a fresh garden on a hot saturday!

Gaspacho van zoete aardappel & tomaat, rijstkoekje. Mix van paksoi, eikenblad, spinazie en rode ui, polenta frietjes met tomaten-hazelnoten mayonaise, gegrilde asperges met crème van bloemkool, look en chili, gebakken bloemkoolroosjes met citroen en rozemarijn, slaatje van koolrabi, witloof en…

Oo wat zullen we het missen. Maar nu het nog kan…

Frisse wortelsoep met een vleugje gember en sinaas. Licht pikante patatas bravas, gevulde courgette met seitan, koude ratatouille met sesam en venkelzaad, zomerse salade van rode biet, komkommer en appel. Vers fruit met huisgemaakt ijs.

We ‘ve got a great saturday cooking!

Soep van rode bietjes met zure room. Tabouleh, gesauteerde broccoli, wortel, courgette, paprika en rode ui met gember, stoofpotje van rode bonen, fijne groene bonen met tofublokjes in sesamjus, geroosterd witloof, koolsalade met mosterdvinaigrette. Brownie met notencrumble, vanille ijs en…

Dagmenu Vrijdag 19 mei: Lunch, Dinner & Take away.

We vliegen er in met een heerlijk menu! Juliennesoep met kikkererwten. Seitanstroganoff, zure room van tofu, ovengeroosterde bloemkool, quinoa, pickles van venkel, tomatensalade, groene salade met sesamvinaigrette. Taart met citroen en witte chocolade & citrussorbet.

De Zuidkant neemt afscheid.

Op 1 juli is ons restaurant voor de laatste keer open. Tot dan willen we jullie nog een heerlijk stukje Zuidkant laten proeven. Vanaf deze week niet meer op woensdag en donderdag, maar dus wel op vrijdag middag en avond…

Hier is ons menu voor vanavond!

Groene lentesoep met tempehkrokantjes. Asperges uit de oven, gratin van bloemkool en patatjes, krokante tofusticks, meiknolletjes in boter gebakken, linzen rijst slaatje, rode bietjes in yoghurt mieriksworteldressing. Mystère glacée chocolat caramel.

Dagmenu Vrijdag 12 mei: Lunch, Dinner & Take away.

Romige seldersoep met bonenkruid. Seitangoulash, pilaf van Incarijst met spinazie en broccoli, gegrilde koolrabi, gouden ei, bontjas van rode biet, tzatziki met karwij, slaatje van mizuna en waterkers. Blauwe bessen taartje met pompelmoessorbet.