Op het menu vandaag! Ook als take away.

Lentegroene soep van spinazie, brandnetel en kokosmelk. Krielpatatjes uit de oven, gegrilde asperge met kervelsaus, gevulde tomaat, champignons uit de oven, wortelzalfje, gebakken koolrabischijf met notencrumble, groen slaatje met radijs. Citroen amandeltaart.

Dagmenu Vrijdag 28 April: Lunch, Dinner & Take away.

Romige Portugese tomatensoep. Indische mangocurry, basmati rijst, tandoori van seitan, paprika relish, broccoli, naanbrood, slaatje van kikkererwten met komkommer. Baba rum met kokos en kiwi.

Dagmenu Donderdag 27 April: Lunch, Dinner & Take away.

Penne met rode pesto, kappertjes en daslook. Dikke frieten van zoete patat, wok van spinazie, tofu, chinese kool en champignons, bloemkool in een krokant jasje, rode bietjes in miso gravy, slaatje van koolrabi en selder. Triffle van yoghurtcrème, witte chocolade,…

Zaterdag 22 april: Deze avond op het menu & take away.

Broccoli courgette soep met een toefje zachte geitenkaas. Tarte tatin van tomaat, champignon gevuld met peterseliepesto, aubergine en courgette in yoghurtsaus, tabouleh met geroosterde paprika, börek van witte kool, tofu en sinaasappel, venkel met olijf en kappers, groen slaatje met balsamicodressing….

Dagmenu Vrijdag 21 April: Lunch, Dinner & Take away.

Asperge velouté met peperkoek. Pad thai van paprika, spinazie en broccoli, se-sambal, tofu monk met witte kool, sinaas en gember, kimchi, gemengd fris lenteloof. Hazelnoot caramel taartje met praliné ijs.

Dagmenu Donderdag 20 April: Lunch, Dinner & Take away.

Gele paprika soep. Asperge met hollandaise saus, wortel gierst burger, aardappelmousseline met truffel, gebakken boterraapjes met feta, broccoli, carpaccio van rode biet, gemengd slaatje. Brownie met frambozen en geroosterde amandelschilfers.

Saturday cooking fine!

Rode en gele paprikasoep. Gelakte tofu, rissole van bataat, aardappel, pastinaak en boterraapjes, eitje in cocotte, prei in witte wijnsaus met groene kruiden, toast met avocado en gesmolten rode paprika, slaatje van venkel en witte kool in sinaasappel. Bisquit de…