Dagmenu Vrijdag 31 Maart: Lunch, Dinner & Take away.

Tabouleh met radijsjes, rode biet, komkommer & waterkerscoulis, tandoori kroepoek. Seitan champignonrendang, volle ronde rijst, bloemkool uit de oven, geroosterde pitjes & noten, wok van paksoi, paprika en rode kool, daikon waterkers salade. Citrusbisquit met lemoncurd en peperkoekijs.

Spring is in the air!

Pastinaaksoep met crumble van peperkoek en noten. Springroll, couscous met gebakken koolrabi en paprika, salsa verde, soufflé van groene kruiden, gepofte bietjes met geitenkaas, fava, radijsslaatje. Crumble van rode bessen en een bolleke huisgemaakt ijs.

Vanavond Buffet & een laatste keer soep aan onze afhaaltoog deze middag.

Het wordt warmer. Dus we gaan onze soepbar op woensdagmiddag afronden. Vanmiddag een laatste keer dit seizoen doorlopend verse soep af te halen. Voor de rest wel, zoals altijd, buffet à volonté vanaf 18 u.

Onze menu vanavond. Ook take away!

Preisoep met kokos en groene curry. Oosters kroketje met korstje van nori en sesam, wok van geconfijte sjalot, warmoes, chinese kool en paddenstoelen, volle ronde rijst, koolrabi rolletje met witloof en shitake, slaatje van wortel, komkommer, gember en zeewier. Torentje…

Dagmenu Vrijdag 24 Maart: Lunch, Dinner & Take Away.

Wit van prei soep met champignon-noten crumble. Alloo gobi met broccoli, groene kruiden curry met kokos, gevulde portobello met seitan en rode ui, bruine rijst, mangochutney, salade van zoetzure wortelen en witte kool. Tiramisu met appel, kaneel, witte chocolade en…

Zolang de voorraad strekt: Helder fris terrasjesweer!

Witloofsoep. Canneloni met spinazie en feta, tomatensaus, gevulde paprika met noten en paddestoelen, gegrilde aubergine en gemarineerde tofu schijfjes, kikkererwten slaatje met bleekselder en appel. Confiture taartje.

Op woensdag is er soep en comfort food!

Vanaf 12 u doorlopend verse soep af te halen aan onze take away toog. Om 18 u comfort food buffet à volonté in het restaurant of take away.