Het wordt weer heerlijk vanavond!

Wortel pastinaaksoep met notencrumble. Zwarte bonen burgen, pinda curry met aardappel, champignon en prei, volle basmati, gefrituurde wonton met zoete aardappel, gelakte raapjes, slaatje van witte kool en mizuna. Appelcrumble met rode bessen.

Cooking Asian Style!

Cooking Asian Style!

Tomkatsu van sesam en wortel in een kruidige misobouillon. Tofu in nori, mangosaus, rode curry muffin, ovensavooi met gember, basmati & azuki, wortelramen, slaatje van witte kool, pinda met een dressing van gele miso. Crème brûlée ‘chai’.

Dagmenu Donderdag 23 Februari: Lunch, Dinner & Take away.

Saint Germainsoep met gerookte tempeh. Gierst wortelburger, gestoofde rode kool met appeltjes, pastasalade met zoete aardappel en koolrabi, gebraiseerde prei met aioli, gemengd groen slaatje. Citroenkaastaart met bodem van speculoos en witte chocolade.

Soep & Comfort Food!

Vanaf 12 u doorlopend verse soep af te halen. Om 18 u buffet à volonté in ons restaurant of take away.

It’s a delicious saturday today!

Venkel pastinaak soep met mosterdzaad en verse dille. Paprikaschijf uit de oven met feta, spinazie en groene kruiden, risotto met paddenstoelen en gerookte tempeh, wortelspaghetti met balsamico, rode ui en rozemarijn, ovensavooi met tomatenvinaigrette, tartaar van rode biet, postelein. Pompelmoessorbet…

Dagmenu Vrijdag 17 Februari: Lunch, Dinner & Take away.

Misosoep met gember en brunoise van rode biet. Tofu teryaki, volle ronde rijst, pompoenmaantjes met anijs en pastinaak met sinaas en koriander, sushi van appel en mango, mungstoofpotje met paksoi en kokos, venkel mizuna slaatje. Moelleux met butterscotch, vanille en…

Dagmenu Donderdag 16 Februari: Lunch, Dinner & Take away.

Soupinambour met chipkes. Groentenpasteitje, boekweitsalade met groene kruiden, savooi in witte wijn saus, krokantje van tempeh, gebakken koolrabi, veldsalade. Appelcake & co.