Delicious Saturday!

Pastinaaksoep met speculooskruiden & peperkoekcrumble. Seitan à la Milanèse, pepersaus, bloemkoolsteak uit de oven, pomme dûchesse van zoete aardappel, gegratineerd witloof, tagliatelli van wortel en prei, chinese kool gevuld met winterrauwkost. Appeltje in de oven met lemoncurd en zoete rode…

Dagmenu Vrijdag 27 Januari: Lunch, Dinner & Take away.

Harira met verse munt. Tajine van bloemkool, pompoen, wortel, gele paprika en pruimen, tabouleh met zongedroogde tomaat en bladpeterselie, yoghurt pickles dip, kroepoek ‘ras el hanout’, tartaar van rode biet en sinaasappel. Chocolademousse met kattentongetjes.

Dagmenu Donderdag 26 Januari: Lunch, Dinner & Take away.

Winterse knolgroentensoep. Huisgemaakte tagliatelli met oesterzwammen en eekhoorntjesbrood, langzaam gegaarde boterraapjes met Pas de bleu, venkel notengratin, koolrolletje met witte bonen en zwarte olijf, caponata van aubergine en gele paprika. Tiramisu met sinaasappel.

Woensdag: Warme soep & Comfort Food!

Kom je verwarmen met onze lekkere soep. Vanaf 12 u heerlijke verse soep aan onze toog! Vanavond vanaf 18 u buffet à volonté.

Dagmenu Zaterdag 21 Januari: Dinner & Take away.

Soep van knolselder en zoete aardappel met venkelolie. Ovengebakken topinambour en aardappeltjes met salie en citroen, gepaneerde geitenbûche, geroosterde pastinaak met gemengde linzen, provencaalse balletjes, venkel met een saus van tomaat en kappertjes, salade van witloof en rode kool. Huisgemaakt…

Zalig Winters! Eten waar je warm van wordt.

Romige savooisoep. Rode curry soufflé, citrus madras met tempeh, gewokte romanesco, shitake en rode ui, pilaf van kamut, doperwtjes en bladselder, gemarineerde rammenas en veldsla. Käsekuchen!