Special Holiday Tapas Night!

Als afsluiter voor onze vakantie doen we vanavond een specialleke. Onze menu komt vandaag in verschillende bordjes na elkaar op tafel. Kleine fijne gerechtjes, vol smaak en kleur, om te proeven, te delen, te ontdekken. Yammie!!

Dagmenu Vrijdag 16 December: Lunch, Dinner & Take away.

Knolselder tomatensoep. Chili sin carne met wrap van selder en worteltjes, gepofte aardappelen, pompoen uit de oven, geroosterd witloof, mango salade. Chocomousse.

Dagmenu Donderdag 15 December: Lunch, Dinner & Take away.

Tomaten wortelsoep met geitenkaascrumble. Indische curry van savooi en witte kool, samosa met zoete bataat, witloofraita met sinaasappel, rode kool en gember, biryani van erwten, wortelen en bloemkool, veldslaatje. Chocolademousse!

Tomatensoep & Comfort Food!

Het wordt zalig smullen vandaag. Vanaf 12 u kan je doorlopend heerlijke verse tomatensoep afhalen. Vanavond is er buffet à volonté vanaf 18 u. We zijn deze week nog open. Daarna zal je ons twee weken moeten missen.

Het wordt weer reuzelekker vanavond!

Wortel sinaasappelsoep met geitenkaas. Tartaar van rode biet met burrata van buffelmozzarella, tofukrokantje, soufflé van knolselder en aardappel, salade van gepofte kerstomaten, avocadocrème met zure room, orzo pilaf met pastinaak, pompoen en gele paprika, frisse daikon met venkel. Speculoostaartje met…

Dagmenu Vrijdag 9 december: Lunch, Dinner & Take away:

Misosoep met champignon, quinoa en lenteui. Tempeh pangang, zijdezachte aubergines, winterroll met rijstnoedelen, kimchi van chinese kool, sushi risotto met zeewiercrunch, paksoi en shitake, komkommer daikon slaatje met rode ajuin. Brownie met huisgemaakte ijspraline / Crème brûlée met kardamon en…

Dagmenu Donderdag 8 December: Lunch, Dinner & Take away.

Krokante rijstballetjes in groene curry saus. Gevulde portobello met seitanhachis, courgettespaghetti Milanèse, boterraapjes met geitenkaas, knolselderpuree, slaatje van quinoa en venkel. Brownie met vanille ijs.