Nieuw: Soep op woensdag vanaf 12 u!

Kom je op woensdag verwarmen aan onze take away toog. Elke woensdag is er vanaf 12 uur doorlopend heerlijke soep af te halen. En ‘s avonds natuurlijk het buffet à volonté vanaf 18 u.

Op het menu vanavond:

Uiensoep met kaascroutons. Hartige vijfgranentaart met gebakken savooi, zalfje van erwtjes en broccoli, geglaceerde wortel en pastinaak, geroosterde pompoen en gebakken aardpeer & paprikapickles, salade van gemarineerde boerenkool en rode biet met citroen tahindressing. Appelstrudel met home made Malaga ijs…

Onze menu op deze mooie vrijdag!

Onze menu op deze mooie vrijdag!

Volle wintersoep van oranje linzen en pompoen. Koreaanse rode kool, krokante tofu in nori,wok van broccoli, rode paprika en sesam, Sunria rain forest rice, savooipaketje met champignon en kastanje, salade van courgettespaghetti en mango. Tarte tatin en een bolleke vanilleijs.

Dagmenu Donderdag 24 November: Lunch, Dinner & Take away.

Pompoensoep met chips van boerenkool. Quinoamuffin met zwarte olijven, spinazie en feta, herfstratatouille, linzen kikkererwtenslaatje, gebakken roodlof, gemarineerde rode kool met walnoten. Tiramisu met speculoos en citroen.

It’s a great day for comfort food!

Buffet à volonté vanavond.

Diner op zaterdag!

Soep van broccoli en zoete aardappel. Gnocci met Pas de rouge en salieboter, pâté croute van gerookte tempeh, gebakken spinazie en champignons, gegrilde pompoen, baba ganoush van courgette, salade van geroosterde citroen, tomaat, bleekselder en paprika. Nougatijs met haverkoekje en…

Dagmenu Vrijdag 18 November: Lunch, Dinner & Take away.

Currysoep met postelein. Rendang van seitan en courgette, rijsttimbaaltje, krokant gebakken banaan, gemarineerde gele bietjes, slaatje van komkommer, ananas, appel, limoen en chili. Chocolade rijsttaart.