Herfstvakantie. De Zuidkant is open!

Herfstvakantie. De Zuidkant is open!

We zijn open deze week. Welkom op woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.  

De Zuidkant op Vlaamse wijze with a tropical twist!

Pastinaak posteleinsoep met aardpeerchips. Seitanstoverij met geconfijte sjalotten en wortel in bruin bier van Jessenhofke, stoemp van prei en savooi, peertje in witte wijn, amandelkroket, gestoofde spinazie met zure room, slaatje van knolselder en rode kool. Geflambeerde banaan met Malaga…

Dagmenu Vrijdag 28 Oktober: Lunch, Dinner & Tak away.

Harira met toast en rouille. Paella met gerookte tempeh, Parijse champignons, romanesco, pastinaak, gegrilde courgette &  sofrito saus, gefrituurde uienringen, gremolata &  slaatjes van rode biet met fetta en rood mosterdblad. Soesjes met pistache en praliné, meringue, rode bessen coulis.

Dagmenu Donderdag 27 Oktober: Lunch, Dinner & Take away.

Heerlijke linzensoep. Pompoengratin, bloemkool met kaneel uit de oven, gerst met mungboontjes, massala vada, ananaschutney, raïta van rode biet en rode kool salade. Crème brûlée met mokkaijs.

Lekker buffet à volonté vanavond!

Op het menu vanavond:

Heerlijke oranje herfstsoep. Quinoa met gegrilde paprika, koolrabiwafeltje met pompoenketchup, kaascrème en lenteui, gebakken oesterzwammen, gepofte aardpeer, venkel met tomaat, kappertjes en olijven, salade van gemarineerde boerenkool. Frangipanne cake met sinaasappelroom.

Het wordt weer lekker vandaag!

Soep van zoete aardappel, wortel en pastinaak. Calzone met seitan, tomaat, spinazie en Hinkelspel kaas, citroensaus met salie en kappertjes, spaghetti van meloenpompoen, gewokte romanesco, knolselder en bloemkool met pistache, geroosterde pompoen, tartaar van rode biet. Zoete perengratin met kersenijs.