Nog een paar heerlijke avonden met Pieter-Jan Lint.

Nog een paar heerlijke avonden met Pieter-Jan Lint.

Plant bases fine dining in november.   Omdat de eerste editie in een wip uitverkocht was, doen we het nog een keer. Pieter-Jan Lint is bij ons te gast op 10, 11 en 12 november. Snel reserveren is blijkbaar de…

Chef in residence: Pieter-Jan Lint!

Chef in residence: Pieter-Jan Lint!

Plant based fine dining op 20 en 21 oktober in De Zuidkant! Binnen de prachtige setting van De Zuidkant brengen Pieter-Jan en zijn team opnieuw een culinaire plantaardige ervaring. In 7 unieke gerechtjes wordt het verhaal van de herfst in al zijn…

Nog een allerlaatste keer: De Zuidkant cooking!

Kruidige tomaten linzen soep. Kamut carbonara met champignons en tempeh, gevulde tomaat, broccoli met pesto en amandelen, spiesje van courgette en perzik, paprika feta crème, kikkererwtenslaatje met appel, olijf en komkommer. Tropisch fruit in een infusie van specerijen in witte…

Onze laatste vrijdag!

Soep van geroosterde spitskool met amandelcrumble. Volle ronde rijst met gebakken shitake, mungbonenstoofpotje met kokosmelk, wortel uit de oven, geconfijte venkel, gelakte aubergine met miso, tofukroketje, Oosterse salsa van koolrabi en paprika, krokantje van rijstnoedels. Bananentaart met crème van witte…

Het menu vandaag met als toetje vuur in de tuin!

Het menu vandaag met als toetje vuur in de tuin!

Koolrabi bietencarpaccio met tijm en geitenkaas. Cordon bleu van seitan en bloemkool, tomaten paprika fondue, gegrilde courgette, kamutsalade met gebakken aubergine en gemarineerde kastanjechampignons, groene linzen met rabarber. Crème brûlée of chocolademousse.